0620/374-2674
Az én fiókom
info@angelhouse.eu Kosár
Angel House Webáruház Unikornis

DIY - Matrica készítés otthon by Angel House

Kaktusz matrica

Amikre szükséged lesz:

 


  1. Először meg kell tervezni, hogy milyen mintát szeretnétek matricaként látni, ez lehet kép vagy akár saját rajz is. Amikor megvagytok a megfelelő grafika/kép kiválasztásával, akkor már csak egy A4-es méretűre lapra kell szerkeszteni a mintákat. Ezt bármilyen képszerkesztő programban megtehetitek, de akár Word-ben is.

  2. Következő lépésként berakjuk az etikett papírt a nyomtatóba. Etikett papírt szinte bármelyik hobbi- vagy papír boltban lehet venni. Én a papír boltot ajánlom olcsóbban laponként is be lehet szerezni a papírokat. Az áruk nagyon változó többféle papír közül lehet választani. Ne vegyetek olyat, aminek nem egyenletes a felülete. Arra is figyeljetek, hogy olyan etikett papírt kérjetek, ami nincs előre felvágva. A lenti képen lévő papír sajnos félbe fel van vágva, de ez még a jobbik eset, így is tökéletesen használható. 

  3. Ezt a gém alakú ollót használom apróbb dolgok vágására. A győri ESKÁ-ban vettem kb. 1700 Ft-ért kicsit drága, de nagyon megérte az árát. :)

 Kaktusz matrica


  1. A könnyebb vágás érdekében először külön-külön elnagyoltan vágom ki a mintát, ezután kezdem a körvonal mentén kivágni a mintákat.

Kaktusz matrica

 


  1. És a végeredmény… ~  Kaktusz matrica

 

Ha tetszett a bejegyzés kövessetek Facebookon és Instagramon vagy nézzetek körül a Shopban! :) <3

 

Puszi, Angyalka /Angel House/